Fremgangsmåte
Finsnitt rødkålen.
Del granateplet ved å skjære et snitt rundt frukten på tvers. NB. Bare i skallet. Brekk granateplet i biter og plukk ut kjernene. Vær forsiktig så du ikke søler på klærne. Saften er nemlig vanskelig å få av.
Rør sammen ingrediensene til dressingen. Ha i kålen og bland sammen.
Dryss granateplekjerner over.
Oppskrift og bilde er hentet med tillatelse fra Frukt.no (tilpasset Diabetesforbundet). Foto: Kim Holthe
Ingredienser
4 personer
¼ stk rødkål - finsnittet
1 stk granateple
Dressing:
Saften av 1 stk sitron
1 dl lett majones
1 dl matyoghurt
Pepper
Næringsinnhold per porsjon/ per 100 gram
| Energi/Kalorier | 156 kcal/ 95 kcal | 
| Karbohydrater | 10,5 g/ 6 g | 
| Proteiner | 2,5 g/ 1,5 g | 
| Fett | 11 g/ 6,5 g | 
| - hvorav mettet fett | 1,5 g/ 1 g | 
| - enumettet fett | 5 g/ 3 g | 
| - flerumettet fett | 3,5 g/ 2 g | 
| Kostfiber | 3,5 g/ 2 g | 
Innhold av allergener
| Gluten | Nei | 
| Laktose | Ja | 
Sist endret: , Publisert: