Fremgangsmåte
Denne retten kan serveres hjemme eller være et fint alternativ på tur. Kutt opp salaten hjemme og ha potetsalaten i en tett boks. 
Varm fiskeburgerne i en stekepanne til de er gjennomvarme, ca 5-10 min. Hvis du vil kan du også varme hamburgerbrødene i stekepanna raskt, men følg med – de svis fort. 
Server fiskeburgeren med salat og potetsalat.
Foto: Ragnhild Gjevre
Ingredienser
4 personer
4 fiskeburgere (86% fisk) 
4 fiberrike hamburgerbrød (du kan også bruke pitabrød av fullkorn) 
8 ss potetsalat
Salat 
6 blader isbergsalat
1 agurk
1 paprika
2 stk tomater
4 ss mais
Næringsinnhold per porsjon/ per 100 g
| Energi/Kalorier | 457 kcal/ 99 kcal | 
| Karbohydrater | 43 g/ 9 g | 
| Proteiner | 28 g/ 6 g | 
| Fett | 17 g/ 4 g | 
| - hvorav mettet fett | 1,5 g/ 0,5 g | 
| - enumettet fett | 1 g/ 0,5 g | 
| - flerumettet fett | 3,5 g/ 1 g | 
| Kostfiber | 8 g/ 1,5 g | 
Innhold av allergener
| Gluten | Ja | 
| Laktose | Ja | 
Sist endret: , Publisert: