Fremgangsmåte
Skjær laks i små terninger.
Press saften av lime og skjær avokado i tynne skiver.
Bland lime og olivenolje, og vend inn lakseterningene.
Ha avokadoskiver og laksetartar på ristet brød, og server med rosépepper drysset over.
Tips! Ønsker du en reduksjon i karbohydrater kan du bruke lavkarbobrød. Lavkarbobrød kan også lages selv.
Oppskrift og bilde er hentet med tillatelse fra Godfisk.no (tilpasset Diabetesforbundet). Foto: Godfisk.no
Ingredienser
Antall 8
600 g laksefilet, uten skinn og bein
½ stk lime
3 stk små avokado
1 ss olivenolje
Tilbehør
8 skiver brød, grovt
Rosépepper
Næringsinnhold per stk./ per 100 gram
| Energi/Kalorier | 368 kcal/ 218 kcal | 
| Karbohydrater | 16 g/ 9,5 g | 
| Proteiner | 19 g/ 11 g | 
| Fett | 24,5 g/ 14,5 g | 
| - hvorav mettet fett | 4,5 g/ 2,5 g | 
| - enumettet fett | 12 g/ 7 g | 
| - flerumettet fett | 5,5 g/ 3,5 g | 
| Kostfiber | 4,5 g/ 2,5 g | 
Innhold av allergener
| Gluten | Ja | 
| Laktose | Nei | 
Sist endret: , Publisert: